Vrai & Bon: a range of individual prepared meals in jars
Individual cooked dishes: starters, main courses and desserts are eaten in their pot after simply reheating in the microwave,
or in a bain-marie.
Long shelf life: 4 years at room temperature.
Produced in France by Val de Luce, Master Craftsman in Picardy
High-end quality cooked meals, created by Val de Luce, a House founded in 1981.
Handcrafted, dishes in jars without added coloring or preservatives.
Taste and health quality: local recipes by Philippe Boucquez Maître Artisan
and Chef partner Michel Grobon (former Chef at the White House).
Val de Luce is ISO 22000 - Food safety management certified.
Hotel room-service: starters, cooked dishes, desserts; top-of-the-range room service.
Servi en plateau-repas avec petit pain, assiette et couverts
Plat chaud réchauffer 3 minutes au four micro-onde
Boisson en supplément voir la carte du bar.
À consommer en chambre, dans la salle petit-déjeuner ou en terrasse.
Se Renseignez-vous à la réception
Formule « Plat + Dessert »
Ou « salade+ Dessert » 12,50€
- Plat 8.90€
-Dessert 4.90€
Informations légales
Copyright HOTEL COLINETTE
Tous droits réservés
Crédits photos : / Libre de droits
Site réalisé avec WebAcappella Responsive